Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
    Ако имаш само 3000 и нямаш още едно 1500 за обслужване - недей Алфа156, 147. Слез на 145, 146, gtv. Сега разбра ли?
    За 3500 или за 1700 евро се взима Фейслифт с новия мотор и там обслужването е 630 лв части работа аз не взимам фейслифта а първи който са обслужени или вие не четете .
    Другото което е моля спрете да ми пращате алфи за по 5000-6000 лв на лични защото това бяха цените преди 2 години .
    Явно трябва да пиша в някой италиански форум на алфа защото тук сме точно като по Български .
    Поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
      Най-вероятно защото търсиш "отговор" който и без това сам си знаеш (тоест някой да каже това, дето ти вече си го взел като решение за да се до-самонавиеш)...
      Според мен получи повече от адекватни отговори, но явно ти си по-голЕм от комплексарите тук, които Алфа са виждали само на снимка и повече ги разбираш нещата.
      Успех с новата кола... Аз ако бях на твое място щях да дам още 500 лева за "фейслифт с новия мотор".
      Мен по точно ме интересуваше разхода на гориво в София .
      Иначе фейслифта не ми харесва токова

Comment

• Първоначално публикувано от djpetethompson Покажи съобщение
        За 3500 или за 1700 евро се взима Фейслифт с новия мотор и там обслужването е 630 лв части работа аз не взимам фейслифта а първи който са обслужени или вие не четете .
        Другото което е моля спрете да ми пращате алфи за по 5000-6000 лв на лични защото това бяха цените преди 2 години .
        Явно трябва да пиша в някой италиански форум на алфа защото тук сме точно като по Български .
        Поздрави
        Ами успех тогава!!! Дано не се хапеш после с това "първи обслужени"
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Колега имам 3000 за кола иначе да за 12 газ съм ок .
          Моля по темата за менния .
          Поздрави
          За толкоз купуваш 12-14 годишна гробница.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Не е само до годините, просто в БГ се внасят коли в ужасно състояние. А повечето собственици не са като тези тук, и пет пари не дават за колата, докато не откаже тотално.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
              Не е само до годините, просто в БГ се внасят коли в ужасно състояние. А повечето собственици не са като тези тук, и пет пари не дават за колата, докато не откаже тотално.
              Така е, щото всички са отворени и искат за без пари. Затова ти казвам - внеси си по поръчка.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Колеги вече се сдобих с Алфа ще направя снимки и ще кача .
                Пс.
                Ванто Тейд ми направиха пълен тест на колата и няма какво да се прави по нея освен Масло и филтрите + един чип .
                Поздрави .

Comment

Колеги вече се сдобих с Алфа ще направя снимки и ще кача .
                  Пс.
                  Ванто Тейд ми направиха пълен тест на колата и няма какво да се прави по нея освен Масло и филтрите + един чип .
                  Поздрави .
                  Честито колега. Сподели как стана. Аз лично не вярвах, че ще успееш за тази цена да намериш нещо читаво, но едвала щом си успял.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '03 (Distinctive)

Comment

• Към монтанската група - http://www.cars.bg/u683865
                    Тази гледал ли я е някой?
                    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                      Към монтанската група - http://www.cars.bg/u683865
                      Тази гледал ли я е някой?
                      абе и аз съм я гледал по обява само и лично на мене хич не ми вдъхва доверие... волана е изтрит за поне едни 300 000км а и тоя тунинг по мотора малко и то в италия
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        абе и аз съм я гледал по обява само и лично на мене хич не ми вдъхва доверие... волана е изтрит за поне едни 300 000км а и тоя тунинг по мотора малко и то в италия
                        То е ясно, че има нещо, но въпроса е дали е поправимо... чакам включване от някой монтански колега, ако се реши да я огледа, че в момента гадаем само..
                        www.t-auto.bg

Comment

То е ясно, че има нещо, но въпроса е дали е поправимо... чакам включване от някой монтански колега, ако се реши да я огледа, че в момента гадаем само..
                          Всичко е поправимо с/у пари, не бой се. Колата си има теглич (била е муле), инфоцентър дисплей, който при летните температури спира да работи, сменил амортисьори, ама пружини дали е сменил (питай го какви са на цвят ). Иначе този двигател е железен, ако е експлоатиран правилно, ма май е бил товарен
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

• В обявата пише че са пружините са сини, ама какви точно са...
                            Гледам няма снимка и на шофьорската седалка, сигурно не е случайно
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Ми писах на Илко да и метне едно око, пък ако се стигне до нещо по-сериозно ще се черпим.
                              www.t-auto.bg

Comment

Ми писах на Илко да и метне едно око, пък ако се стигне до нещо по-сериозно ще се черпим.
                                Па и ако едно компче успее да и закачи, аз ще му кажа какво да свали в графичен режим
                                156 1.8TS 16V (01.2001)
                                0879369082

Comment

Working...
                                X